Uw auto, boot, caravan of camper gereinigd

AuBoCa Care in Medemblik is een dynamisch en gemotiveerd bedrijf dat een ruime ervaring heeft in onder andere poetswerkzaamheden. Ik verzorg het reinigen van zowel uw auto, boot, camper of caravan op professionele wijze.

Een vervuild interieur geeft een niet prettige uitstraling en schreeuwt om een vakkundige makeover. Dit kan een arbeidsintensieve klus zijn en dan is het prettig als al deze werkzaamheden u uit handen worden genomen door een hierin gespecialiseerd bedrijf. Ook het schoonmaken van een exterieur van een voertuig of vaartuig geeft deze weer het uiterlijk wat het eigenlijk verdient.

Uw auto, boot, caravan of camper gereinigd

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel mij of stuur mij een bericht

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op!

Reiniging interieur auto, caravan of camper

U neemt weer plaats in een schoon en fris uitziend voertuig.

Tot in de puntjes voor u verzorgd

Een reiniging van het interieur van een auto, caravan of camper betekent ook een volledige reiniging die tot in de puntjes wordt verzorgd. Onder andere de bekleding wordt ontdaan van vervuiling met milieuvriendelijke middelen en de ruiten worden gereinigd. Het dashboard wordt schoongemaakt evenals de wanden en het plafond. In caravans en campers worden de kastjes smetteloos gereinigd. U neemt weer plaats in een schoon en fris uitziend voertuig.

Met een caravan of camper worden vaak grote afstanden afgelegd en u zult er langere tijd in verblijven. Dan is een schoon interieur prettig en draagt bij aan de gezelligheid. Bij een camper is vrij uitzicht belangrijk en bevordert het het zicht op de weg voor de bestuurder. Schone ruiten zijn een voorwaarde voor veiligheid. Daarom worden de ruiten intensief gereinigd. Uw camper of caravan wordt weer helemaal schoongemaakt voor een prettige reis.

Interieur schoonmaak van uw boot

Reiniging exterieur auto, caravan of camper

Uw voertuig geef ik weer een representatieve uitstraling.

Exterieur schoonmaak van uw auto

Een blinkend exterieur van uw (lease)auto geeft uw voertuig een representatieve uitstraling. Hiervoor verzorg ik een grondige reiniging van de buitenkant van de auto. De auto wordt zorgvuldig gewassen, de velgen worden gereinigd en de ruiten ontdaan van verontreinigingen en insecten. Hierna kan de auto gepoetst worden. Hiervoor beschik ik over een professionele tol. Een in de was gezette auto biedt een goede bescherming tegen weersinvloeden.

Ook uw camper of caravan krijgt een professionele schoonmaakbeurt waardoor deze weer zijn oorspronkelijke fraaie uitstraling krijgt.

Reinigen boten

Uw boot weer een nette uitstraling.

Ook voor het reinigen van het interieur van boten bent u bij mij aan het juiste adres. Alles komt aan bod zodat uw boot weer een nette uitstraling krijgt.

Daarnaast verzorg ik ook diverse werkzaamheden om het exterieur van uw boot te reinigen. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Het dek van een boot van teakhout kan aangetast worden door mosvorming. Hierdoor krijgt het een groen uiterlijk. Met een teakbehandeling krijgt het teak weer de originele kleur. Het middel wat ik gebruik breekt af in het water en is daardoor absoluut milieuvriendelijk.
  • Aan het onderwatership van een boot kunnen zich micro-organismen, mosselen en algen hechten. Door het uitvoeren van een antifouling behandeling worden deze zaken effectief verwijderd. Hierdoor krijgt de romp weer een egaal uiterlijk.

Het bovenstaande is een greep uit de diensten die ik voor u kan uitvoeren. Informeert u naar alle mogelijkheden. Ook al staan uw wensen hier niet tussen.

Reinigen van boten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf?

Is uw auto, boot, camper of caravan dus toe aan een grondige reiniging en wilt u dat op een vakkundige manier laten uitvoeren, dan kan ik u verder zoeken besparen. U heeft mij tenslotte al gevonden.