Uw auto, boot, caravan of camper grondig gereinigd van binnen en van buiten

AuBoCa Care in Medemblik staat voor Rebekka Smit-Bouma. Sinds 2017 ben ik eigenaar van dit ambitieuze bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op het professioneel reinigen van auto's, boten, caravans en campers. Ik heb een grote passie voor dit werk en onderscheid mij van andere bedrijven door mijn veelzijdige diensten. Waar anderen zich toeleggen op hetzij het reinigen van het interieur of het exterieur van één voertuig of vaartuig heb ik mijn werkzaamheden gericht op meerdere objecten.

Interieur schoonmaak, toilet en douche
Exterieur schoonmaak van uw boot

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel mij of stuur mij een bericht

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op!

Vakkundige reiniging en altijd maatwerk

Ik lever een compleet pakket en altijd maatwerk, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de opdrachtgever.

Mijn klanten bestaan uit bedrijven en particulieren die mijn diensten waarderen om de absolute kwaliteit en service die ik lever. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en uitbreiding van mijn kennis. Hiervoor houd ik mij op de hoogte van nieuwe producten en werkwijzen zodat ik de optimale kwaliteit kan bieden bij de reiniging van auto's, boten, caravans en campers.

Het opknappen van een interieur of exterieur waardoor deze een nette en frisse uitstraling krijgt geeft mij veel voldoening en motiveert mij om mijn grenzen te verleggen om mijn dienstverlening nog verder te verbeteren. Niemand zit graag op een vieze bekleding of kijkt naar smerige kussens.

De beste materialen voor een grondige en milieuvriendelijke reiniging

Voor het reinigen gebruik ik A-kwaliteit reinigingsmiddelen. Deze zijn altijd milieuvriendelijk en zeer effectief voor de beste reiniging. Daarbij neem ik u alle zorgen uit handen, u heeft er zelf geen omkijken naar en kunt weer genieten van een fris interieur. Ook het uitwendig reinigen van een auto, boot, caravan of camper voer ik professioneel uit.

Milieuvriendelijke reiniging van uw boot
Milieuvriendelijke reiniging van uw boot

Enkele uitgevoerde projecten

Hieronder staan een paar projecten die ik het afgelopen jaar heb uitgevoerd voor bedrijven en particulieren.

Een prachtig schip wat eigendom is van een particulier, de Dheler 41CR, heb ik voorzien van antifouling en heb de romp en de opbouw gepoetst. Een aantal auto's heb ik weer een fris interieur bezorgd door het grondig reinigen van de bekleding en alle overige zaken. Een auto en een caravan heb ik van een representatief uiterlijk voorzien.

Voor Conyplex in Medemblik heb ik de oplevering verzorgd van een aantal nieuwe schepen.

Mys in Medemblik heeft mij het vertrouwen gegund voor de reiniging van het interieur van een aantal schepen.

KYS in Medemblik was mijn opdrachtgever voor het verfrissen van het interieur van twee schepen.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf?

Bent u dus op zoek naar een bedrijf wat uw individuele wensen zeer serieus neemt en altijd maatwerk levert tegen een gunstig tarief? Neemt u dan vandaag nog contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.